Sjakknøtter på løpende bånd!

Puzzles Rush er et ganske morsomt og lærerikt nettspill som er laget for oss som liker å spille sjakk og spillet kan brukes til å trene sjakkferdigheter.

Les også: Sjakk-apper for alle

Puzzles Rush

Puzzles Rush er et spill som går ut på å løse så mange sjakkoppgaver du klarer på 5 minutter.

Det er det populære sjakknettstedet chess.com som har lagt ut spillet. Du må være registert for å spille Puzzles, men dette er gratis.

Slik spiller du

Du starter med å logge deg på chess.com og går deretter til chess.com/puzzles/rush. Her er det bare å klikke på Start-knappen for å starte spillet.

Du skal altså løse så mange sjakknøtter du klarer på 5 minutter. Du beveger sjakkbrikkene med musen, det vil si du beveger brikkene for å løse oppgaven. De første nøttene er kjempelette – du blir sikkert overrasket hvor lette de er, men de blir vanskeligere etter hvert som du løser flere. Beveger du feil brikker, registreres dette som feil (strike) og den aktuelle oppgaven anses da som ikke bestått. Du kan ikke gjøre mer enn 3 feil, fordi da stopper spillet og du får opp resultatet.

Ikke alle nøttene slutter med sjakk matt, men det dreier seg om å vinne. Noen ganger er det hvit som er i trekket andre ganger er det svart. Dette er faktisk kjempemorsom og lærerikt for alle som liker å spille sjakk og ikke minst for oss som liker sjakknøtter.

Du må betale for ubegrenset antall spill

Etter et visst antall spill med Puzzles Rush i løpet av ett døgn blir du stoppet – du får da opp et vindu met et krav om å betale for Premium medlemskap. For å få et ubegrenset antall spill per dag er prisen 21 NOK per måned. Du kan prøve dette gratis i syv dager. Du finner detaljene på chess.com.

Du kan kun spille ett spill per dag etter den første dagen
Har ikke du betalt må du vente til neste dag for å løse flere sjakknøtter. Hvor lenge du må vente kommer an på når du spilte den forrige dagen. Den første dagen du spiller Puzzles Rush kan du spille mange ganger, men på de neste dagene kan du kun spille ett spill per dag. Dette blir du garantert hekta på!

Kilde: chess.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *