Denne prisbelønte VPN-appen er gratis

ProtonVPN er en sveitsisk populær VPN-tjeneste som topper en liste over beste VPN-tjenester.

Les også: Hva er VPN?

ProtonVPN

ProtonVPN ble lansert i 2017 av CERN-forskere og tjenesten er etter hvert blitt meget populær.

Nå har utviklerne av ProtonVPN bestemt at appen skal være basert på åpen kildekode – dermed kan alle som ønske det studere kildekoden i detalj.

Saken er nemlig at VPN-apper har dårlig rykte på seg. Det er ikke alle som stoler på VPN, spesielt ikke gratisversjoner, fordi det er sterk mistanke om at slike tjenester deler brukerdata til hvem som helst. Selskapet bak ProtonVPN sier i en pressemelding at hensikten med å gjøre appen basert på åpen kildekode er at det skal da være større grunn til å stole på appen, ikke minst når det gjelder personvern.

Prisbelønnet VPN-app

Nettstedet proprivacy.com har testet en rekke VPN-tjenester og har kommet frem til at ProtonVPN er en av de beste. Gratisversjonen gir en mulighet for 1 VPN-forbindelse samtidig og servere i 3 land.

Last ned

Hjemmesiden til tjenesten er protonvpn.com – klikk på GET PROTONVPN NOW og videre på Get Free.

Nedlasting av ProtonVPN krever registrering. Du får en kode via en e-postmelding som skal brukes til å aktivere din konto. Deretter får du en nedlastingslenke og så er det bare å laste ned og installere.

Så er det bare å kjøre appen og logge seg på VPN-nettverket. Du får et reklameplakat for betalversjonen første gangen du kjører appen. Du får da opp programvinduet til ProtonVPN. Du kan velge et land fra en lang liste og klikke deretter på Quick Connect.

Kilder: protonvpn.com, betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.