Posten med superservice!

Vi har i løpet av de siste månedene hatt erfaring med Posten/Bring på den ene siden og PostNord på den andre siden.

Les også: PostNord er ikke til å stole på

PostNord leverer ikke varene

Resultatet er ganske nedslående. Fire ganger i løpet av det siste året kjøpte vi en vare. To ganger var det PostNord som var ansvarlig for transport og to ganger Posten/Bring. Begge gangene sviktet PostNord på flere områder, mens Posten/Bring leverte pakken på døren uten noe trøbbel.

Det var ikke bare at PostNord ikke leverer pakkene, når pakkene leveres blir de ikke levert til avtalt tid. Kundeservice er også overraskende dårlig/manglende.

Posten/Bring leverer superservice!

Vår erfaring er at Posten/Bring leverer pakkene såpass effektivt at vi har ikke hatt behov for å ringe for å spørre etter leveranse av pakken. Den andre gangen brukte Posten/Bring kun ett døgn for å levere pakken og de ringte noen minutter i forveien. En måned senere ble det bestilt en ny vare – også denne gangen fikk vi pakken levert på døren i løpet av ett døgn. Dette er kjempeservice!

Velg Posten/Bring!

I mange tilfeller, når du kjøper en vare på nettet, kan du velge selskapet som leverer varen. Da bør du absolutt velge bort PostNord til fordel for Post/Bring.

Les også: Hva foretrekker du av Posten eller PostNord?

Er dette tilfeldig?

Er det tilfeldigheter som avgjør? Hvis vi søker på nettet er det også mange som roser PostNord. Har du erfaring med Posten/Bring og/eller PostNord? Hva er din erfaring? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

2 Responses

  1. Roy Østensen sier:

    Jeg har også dårlige erfaringer med PostNord og foretrenger absolutt Posten/Bring

  2. Jim Sverre Hanssen sier:

    Har meget dårlige erfaringer med PostNord. Pakker som kommer på avveie, post blir ikke levert på døren eller tomtegrense etter avtale, Dette har foregått over lang tid, så nå bestiller jeg ikke varer over nett fra selskaper som bruker PostNord som leverandør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.