Rimelig Adobe-pakke for fotointeresserte
Adobe har tidligere kommet med tilbud om rimelig pakke som inkluderer både Photoshop og Lightroom. Dette tilbudet har tidligere vært tidsbegrenset. men er senere blitt forlenget, mange ganger.

Les også: Den store Lightroom-guiden

Tilbudet er nå blitt mer eller mindre permanent og det gjelder fortsatt i en såkalt Create Cloud Foto-pakke fra Adobe. Prisen er 117,5 NOK per måned. Denne pakken er ideell for fotoentusiaster som ønsker programmer for organisering og redigering av bilder.

Ett års bindingstid

Dette er tilbud til deg som kunne tenke deg å bruke begge programmene.

Du finner mer informasjon om tilbudet på adobe.com.

Vær oppmerksom på at dersom du bruker Windows 7 vil du få opp følgende melding: «Lightroom CC støttes ikke på dette systemet». Dette kan du bare ignorere og klikke på «Fortsett uansett». Poenget er at Windows 7 støttes av Lightroom Classic, men ikke av Lightroom CC. Du vil nå få opp en nettsiden adobe.com med en oversikt over forskjellige Adobe-pakker. Her skal du velge Foto, det vil si den pakken som har en pris på 117,50 NOK per måned. Klikk på «Kjøp nå».

Du betaler altså 117,50 NOK per måned. Tilbudet er bindende i ett år slik at du betale totalt 1410 NOK. Egentlig en ganske god pris for disse to programmene hvis du er opptatt av fotografering og etterbehandling av bilder.

Vær også oppmerksom på at Lightroom ikke lenger støtter Windows 8, men du kan fortsatt oppgradere gratis til Windows 10 – les mer om dette i vår artikkel.

Velg Lightroom Classic!

Husk å velge Lightroom Classic og ikke Lightroom CC hvis du får et valg om disse to produktene. Forskjellen mellom de to er at Lightroom Classic har flere funksjoner og du lagrer bildene på din datamaskin. Lightroom CC har et mindre antall funksjoner og du lagrer alle bildene i nettskyen.

Alternativer

Er du ute etter gratis alternativer for å organisere og redigere digitale bilder finner du en oversikt i vår artikkel om fotoapper.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *