Overfør bilder fra mobil til PC – enkelt og gratis

Hvordan overfører du bilder fra mobilen din til PC-en din? Denne appen gjør dette på en enkel måte og den er helt gratis.

Photos Companion

Appen kalles for Photos Companion og kan brukes til å overføre bildene dine fra mobilen til til en PC som har Windows 10 installert, den innebygde fotoappen i Windows 10 har nemlig allerede en funksjon som støtter dette.

Les også: Fotoapper for alle nivåer

Det spesielle med denne appen er at den bruker ikke nettskyen som et mellomledd, men bruker i stedet det trådløse nettverket ditt. Det eneste som kreves er derfor at begge enhetene er koblet til det trådløse nettverket.

Slik fungerer appen

Du installerer appen på mobilen din og klikker på verktøyknappen øverst til høyre i Bilder-vinduet på en PC med Windows 10. Hvis ikke du finner Bilder-appen på PC-en kan du søke etter Bilder via søkevinduet og trykke på Enter-tasten. Velg Innstillinger fra menyen og aktiver Forhåndsvisning. Nå kan du klikke på Importer-menyen på en PC med Windows 10 installert.

Ett av valgene via Import-menyen skal være «Fra mobiltelefon over Wi-Fi». Deretter kan du skanne QR-koden som vises på PC-skjermen med mobilen slik at du kan overføre bilder fra mobilen til PC-en.

Last ned

Her kan du laste ned Photos Companion:

Kilde: Microsoft

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *