PCmover overfører data fra gammel til ny PC

Du har kanskje kjøpt deg en ny PC og ønsker å overføre data fra gammel PC til den nye.

Les også: Guide for overgang til ny PC

PCmover Express er en app som kan hjelpe deg med dette. Vær oppmerksom på at denne appen krever registrering, men denne appen er altså et alternativ for en slik dataoverføring.

Les også: Nettstedkart for Dataporten

PCmover

Du finner PCmover Express på pcmover-10.laplink.com. Denne appen har en pris på 14,95 USD (150 NOK). Last ned og kjør programfilen. Denne appen er engelskspråklig og den finnes ikke i prøveversjon.

PCmover Express er et program som kan brukes til å flytte filene dine fra en gammel til en ny PC. Dette gjøres på en systematisk og brukervennlig måte. Du velger hva som skal flyttes og appen ordner resten. Du kan overføre både filer, mapper, innstillinger og brukerprofiler.

Du starter med å installere appen på den gamle PC-en, du klikker på TRANSFER BETWEEN PCs – appen krever registrering (navn og e-postadresse), du velger hvilke filer, innstillinger og brukerprofiler som du ønsker at appen skal overføre. Deretter installerer du appen på den nye PC-en og følge instruksene. Selve overføringen skjer via trådløst nettverk eller en nettverkskabel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *