PC Decrapifier gjør det enkelt å rydde på PC-en


Har du kjøpt en ny PC nylig vil du sannsynligvis legge merke til at datamaskinen har mange programmer forhåndsinstallert. Noen PC-produsenter er verre enn andre når det gjelder dette problemet. Det kan ta tid å rydde bort programvare du ikke bruker.

Les også: Windows 10-triksene

Det finnes heldigvis programvare som hjelper deg å rydde på PC-en din, og et av de beste for denne oppgaven er PC Decrapifier.

Dette problemet gjelder forresten ikke kun nye PC-er, men har du en gammel PC du ikke har ryddet, kan du gjøre denne PC-en vesentlig raskere ved å fjerne programvare du ikke bruker

Enkelt å bruke

PC Decrapifier er svært enkelt å bruke og det krever ikke installasjon. Last ned programmet fra pcdecrapifier.com og kjør programfilen. Programmet skanner PC-en din, og du får en liste over programmer du kanskje bør fjerne. Ingenting blir fjernet før du eventuelt godkjenner dette.

Dette programmet krever altså ikke installasjon. Du bare kjører den nedlastede programfilen og du får opp et programvindu.

Klikk på Analyze-knappen og vent på resultatet. Denne prosessen kan ta et par minutter eller lenger, dette avhenger av hvor mange programmer du har installert på din PC. Til slutt får du opp et vindu med en liste over programmer som kanskje bør fjernes.

Dette vinduet har tre faner:

  • Recommended er programmer som anbefales at du fjerner.
  • Questionable er programmer som ikke er blitt analysert.
  • Everything Else er en liste over alle programmer som er installert på din PC. Her bør du være forsiktig med å ikke fjerne noe du kanskje kommer til å angre på.

Hvis du finner noe du ønsker å fjerne, merker du det aktuelle programmet i PC Decrapifier-vinduet, og velger «Remove Selected». Du får da et nytt vindu med en liste over programmer du har merket, og kan trykke på «Begin Removal Now», for å bekrefte fjerning av de aktuelle programmene. Til slutt får du opp et vindu som bekrefter fjerningen.

Last ned

Du finner PC Decrapifier på pcdecrapifier.com.

Et alternativ

Det finnes et annet program som gjør noe lignende, men på en annen måte, det heter «Should I Remove It?». Les mer om det i vår guide.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.