Spill for deg som liker kryssord

Liker du kryssord vil du elske dette nettstedet som ligner på det klassiske spillet Scrabble. En av mange fordeler er at du kan spille på tid.

Les også: Gratis spill

Klassisk ordspill

Ordspill.no er en klassisk ordlek der det gjelder å flette sammen ord på et spillbrett ved hjelp av bokstavbrikker. Det er gratis å bli medlem – til nå er det over 100.000 som spiller Ordspill.no!

Registrer deg

Klikk på Opprett en konto-lenken for å registrere deg. Du kan velge mellom syv forskjellige spillrom. I skrivende stund er det spillerommet Sjiraffen som er det eneste aktive. Du klikker på Sjiraffen for å bevege deg inn på dette spillerommet.

Bruker Flash

Vær oppmerksom på at denne tjenesten bruker Adobe Flash for å kjøre spillet. Dette betyr at du må installere Adobe Flash på din datamaskin for å delta i spillet. En av ulempene med Flash er at det kan hende at nettleseren din ikke godtar Flash selv om du har det allerede installert. Eneste måten å fikse dette på er å laste ned og installere Flash på nytt. Du finner Adobe Flash på get.adobe.com.

Logg deg inn

Dette avhenger av nettleseren du bruker, men når du klikker på Sjiraffen-spillerommet får du opp et vindu med en Kjør Adobe Flash-lenke. Klikk på denne lenken og du går da inn i Sjiraffen-rommet. Du må da sannsynligvis tilltate at Flash-tillegget kjøres.

Start et ordspill

Selve vinduet til Ordspill viser deltakerliste til venstre og aktive spill til høyre. Et spill startes ved at noen oppretter et spill via Starte nytt-lenken. Et alternativ er å spille mot noen som allerede har opprettet et spill – da klikker du på høyre siden av et opprettet spill – en liten trekant og klikker deretter på Ledig plass. Spillet blir da startet, men kun dersom den andre deltakeren aksepterer det.

Spillet tilbyr brett av ulike typer, inkludert tilfeldig, standard og spesial. Du kan også velge hastighet, det vil si hvor lenge et spill skal vare. Er du nybegynner bør du velge standard brett og normal hastighet.

Deretter lærer du å spille ved å prøve. Ordspill spilles altså på tid og det er mange som anser dette som en fordel sammenlignet med for eksempel WordFeud hvor man kanskje må vente et par døgn på at motstanderen gjør noe.

Tips: Spillevinduet har to faner: Nye spill og Startede spill. Hvis du velger Nye spill ser du en oversikt over spill som ikke er startet. Velger du Startede spill kan du faktisk observere andre som spiller – det gjør du ved å klikke på det lille forstørrelsesklasset på et bestemt spill.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.