Opera-nettleseren blir mer stabil

Opera er en nettleser utviklet av det norske selskapet Opera Software. Nettleseren har over 200 millioner brukere over hele verden. Over 50 millioner personer bruker Opera på personlige datamaskiner og over 150 millioner på mobiltelefoner.
Opera 46.0 er klar

Opera 46.0 ble lansert 22. juni 2017 og den viktigste nyheten er at nettleseren er blitt mer stabil og grensesnittet er også forbedret. Les mer på opera.com.

Tidligere oppdatering

Opera 45.0 med kodenavnet «Reborn» ble lagt ut i mai 2917 og da fikk nettleseren store endringer i brukergrensesnittet, pluss at den inkluderer en rekke nye funksjoner som ble testet i løpet av de siste månedene.

Blant nyhetene den ganen var innebygd funksjon for meldinger som vises i egen oppgradert verktøylinje. Funksjonen for reklameblokkering ble mer fleksibel, pluss at nettleseren fikk en innebygd VPN-funksjon.

Opera-brukere kan logge seg på blant annet Facebook Messenger, WhatsApp og Telegram via den oppgraderte verktøylinjen. Brukerne kan surfe og chatte samtidig. Tjenestene får egne ikoner og de er innebygde i nettleseren – du trenger altså ikke noen utvidelser eller tilleggsprogrammer for dette.

Last ned

Du finner Opera-nettleseren på opera.com.

Kilder: Opera.com (1), Opera.com (2)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.