Office 2007 går ut på dato

office2007

Det nærmer seg slutten på Microsoft Office 2007. Sluttdatoen er satt til 31. oktober 2017. Da vil ikke programvaregiganten lenger tilby kundestøtte for produktet.

Det at et produkt ikke lenger inkluderer kundestøtte («end of support» på engelsk) betyr at det aktuelle produktet ikke lenger blir sikkerhetsoppdatert. Offic 2007 blir altså oppdatert for siste gang i oktober 2017.

Microsoft har tidligere tilbudt bedrifter en mulighet til å utvide perioden for kundestøtte som en del av en Premier-avtale, men fra og med neste år vil ikke Microsoft lenger tilbyr en slik spesialavtale for bedrifter. Forklaringen på den nye ordningen skal være at flere og flere kunder velger å abonnere på Office 365.
Microsoft Office 2007-produktene skal avslutte perioden med kundestøtte, og dette skal skje neste år, ifølge Microsoft livssyklus for produkter. Etter denne datoen vil ikke Microsoft lenger tilby kundestøtte for Exchange Server; Office Suites; SharePoint Server; Office Communications Server; Lync Server; Skype for Business Server; Project Server og Visio.

Gratis alternativ

Dette kan derfor være et godt tidspunkt for å vurdere alternative kontorpakker, dersom du fortsatt bruker Office 2007, men også hvis du rett og slett er ute etter en god kontorpakke. LibreOffice er helt gratis:

Les også: LibreOffice utkonkurrerer OpenOffice

Her kan du laste ned LibreOffice:

Kilde: zdnet.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *