Nye Bing oppgraderes!

Tirsdag 7. februar lanserte Microsoft sin versjon av AI-maskin som er inkludert i søketjenesten Bing. Den blir presentert som nye Bing, men den var tidligere ikke tilgjengelig for alle.

Les også: Hva er ChatGPT?

Nå har Microsoft åpnet tjenesten for alle, uten ventetid. Den nye maskinen er basert på språkmodellen fra OpenAI, altså den samme som ChatGPT er lagd av, men Microsoft påstår at Bing skal være kraftigere og den skal også være tilrettelagt for søk. Maskinen har også fått navnet «Bing Conversational Experiences».

Nye funksjoner

Microsoft har i mai 2023 oppgradert nye Bing med flere spennende funksjoner, inkludert støtte for bilder og video, pluss funksjoner som er integrert i nettleseren Edge. Les mer på theverge.com.

Krever Microsoft-konto

Bruk av den nye Bing krever at du logger deg inn med din Microsoft-konto. Har du ikke allerede en Microsoft-konto får du en lenke til å opprette en slik konto underveis i prosessen ved innlogging til nye Bing. Microsoft-konto er gratis.

Krever Edge

Nye Bing fungerer kun med nettleseren Edge, men denne er innbygd i Windows.

Nye Bing

Nye Bing krever nettleseren Edge. Hvis du bruker en annen nettleser enn Edge får du opp en lenke som sender deg til nettleseren Edge. Konklusjon er at du må logge deg på to ganger. Derfor er det bedre å starte med Edge med en gang.

Nå kan du besøke bing.com og klikke på Begynn å chatte. Du må da logge den inn med din Microsoft-konto. Klikk igjen på Begynn å chatte og deretter på Chat nå.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *