Nuclear finner din favorittmusikk

Nuclear er en gratis app som som strømmer musikk fra flere populære gratis steder på nettet. Et potensielt alternativ til Spotify.

Les også: Spotify-guide

Denne appen er forskjellige fra mange andre lignende apper i det den gir en del informasjon om låtene og artistene.

Prøveversjon

Nuclear har tidligere vært tilgjengelig i alpha-versjon, det vil si veldig tidlige i utviklingsfasen, men er i skrivende stund klar i beta-versjon og det bety at den nærmer seg lansering i fullversjon.

Du kan søke etter artister eller låter, du kan bla i musikksjangere eller du kan lese nyhetsdelen (via DASHBOARD) av appen som gir deg en oversikt over populære album og artister.

Denne appen henter musikk fra blant annet YouTube, Bandcamp og SoundCloud, pluss Discog og Last.fm for informasjon og her er det veldig mye å hente av musikk

Nuclear er helt gratis.

Ny versjon i juli

Nuclear er klar i ny versjon. Blant nyhetene er at du kan nå definere dine favorittartister. Videre kan du nå eksportere dine spillelister til JSON – det betyr at du kan bruke spillelistene i andre apper.

Last ned og kjør

Du finner Nuclear på github.com/nukeop/nuclear/releases – selve nedlastingslenken er på github.com – klikk på versjonsnummeret og last ned og kjør exe-filen (installasjonsfilen) – du får det samme programvinduet uansett. Det kan hende at Windows Defender reagerer på denne filen og det er slett ikke uvanlig – antivirusprogrammet Windows Defender pleier å stoppe programmer som ikke er utviklet av Microsoft. Du kan bare klikke på Mer info i Windows Defender-vinduet som dukker opp og velge Kjør likevel.

Kilde: nuclear.js.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *