Last ned Nik Collection, helt gratis

Nik Collection er en samling av syv profesjonelle fotofiltre som tidligere har vært gratis, men pakken er ikke lenger gratis

Les også: Guide: Nik Collection

Google kjøpte pakken og la den ut gratis, men bestemte seg for å droppe videre utvikling. Pakken ble senere kjøpt opp av selskapet DxO og Nik Collection koster nå 149 euro (1500 NOK).

Les også: Nik Collection 2 er lansert
Les også: Nik Collection 2.3 er lansert

I juni 2019 ble Nik Collection 2 lansert og i desember 2019 ble versjon 2.3 lansert. Det som først og fremst er nytt er et større antall presets (forhåndsredigeringer).

Fortsatt gratis

Den gamle versjonen kan fortsatt lastes ned fra google.com, men vær klar over at det ikke er sikkert at den vil fungere som den skal. Vi har prøvd og pakken fungerer fortsatt uten problemer.

Slik bruker du Nik Collection

Du kan bruke Nik Collection som et tilleggsprogram for blant annet Photoshop og Lightroom. Filtrene vil da dukke opp som et valg i en av menyene. Photoshop har en egen Filter-meny.

Nik Collection kan også brukes som selvstendig programvare. Det du må gjøre da er å finne frem programfilen, for eksempel via C:\Programfiler\Google\Nik Collection. Her kan du åpne mappen til den aktuelle programvaren og kjøre programfilen, for eksempel Silver Efex Pro 2\Silver Efex Pro 2.exe. Du kan deretter åpne et bilde via File-menyen og lagre bildet via File og Save Image as når du er ferdig med å redigere bildet.

Les mer om Nik Collection i vår guide.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *