Her får du Nik Collection, helt gratis

Du kan fortsatt laste ned og bruke Nik Collection – dette er filter som både kan brukes selvstendig eller som plugin for Photoshop eller Lightroom.

Les også: Hva er Nik Collection?

Proffe fotofiltre

Nik Collection er en samling av syv profesjonelle fotofiltre som tidligere har vært gratis, men pakken er ikke lenger gratis.

Google kjøpte pakken og la den ut gratis, men bestemte seg for å droppe videre utvikling. Pakken ble senere kjøpt opp av selskapet DxO.

I dag har pakken en pris på 149 USD (1300 NOK). Les mer på shop.dxo.com.

I juni 2019 ble Nik Collection 2.0 lansert og blant nyhetene var flere presets (forhåndsredigeringer). Les mer i vår artikkel

I desember 2019 ble versjon 2.3 lansert og denne gangen ble det lagt til flere simuleringer av analog svart/hvit film. Les mer i vår artikkel.

I februar 2020 ble versjon 2.5 lansert og denne gangen ble det lagt til flere presets for fargefilteret Color Efex Pro. Les mer i vår artikkel

I juni 2020 ble versjon 3.0 lansert og nå lanseres filteret Perspective Efex som blant annet kan brukes til å fjerne feil i et bilde. Les mer i vår artikkel.

I november 2020 ble versjon 3.3 lansert med nye preset (forhåndsredigeringer). Les mer i vår artikkel.

I juni 2021 ble Nik Collection 4.0 lansert med blant annet bedre arbeidsflyt med Photoshop og Lightroom. Les mer i vår artikkel.

I september 2021 ble Nik Collection 4.2 lansert med blant annet bedre ytelse Les mer i vår artikkel.

I desember 2021 ble Nik Collection 4.3 lansert med flere presets (forhåndsredigeringer). Les mer i vår artikkel.

I juni 2022 ble Nik Collection 5.0 lansert med store endringer i Color Efex og Analog Efex pluss masse nye forhåndsredigeringer (presets). Les mer i vår artikkel

Fortsatt gratis

Den gamle versjonen kan fortsatt lastes ned fra google.com, men vær klar over at det ikke er sikkert at den vil fungere som den skal. Vi har prøvd og pakken fungerer fortsatt uten problemer.

Vær også klar over at du kan kjøre appene i Nik Collection som selvstendig programvare. Finn frem programfilen, for eksempel via C:\Programfiler\Google\Nik Collection. Her kan du åpne mappen til den aktuelle programvaren og kjøre programfilen.

You may also like...

2 Responses

  1. T. Hetland sier:

    Har forsøkt å finne en gratis dowload av Nik Collection til Mac men finner ingen. Har noen en lenke som funker?
    Mvh
    T. Hetland

    • Du får en del lenker hvis du googler (nik collection 1.2 download mac), men du får prøve selv. Denne gratisversjonen begynner å bli for gammel etter hvert og egentlig merkelig at Windows-versjonen fortsatt er tilgjengelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *