Utvidelsen som redder Firefox

firefox_logo

Firefox er en av de beste nettleserne på markedet fordi du kan stort sett konfigurere den slik du vil ha den. En viktig mulighet er derimot fraværende, og det er å definere nettside når du åpner en ny fane.

Les også: Bli kjent med Firefox

Mozilla tok nettleseren ett skritt tilbake da de fjernet muligheten til å definere egen nettside i ny fane-funksjonen. Ganske utrolig og kjedelig hvis du pleier å åpne mange faner samtidig.

Per i dag har du kun to muligheter for ny fane-siden, og det er en side med en oversikt over nettsider du besøker ofte, eller en blank side. Dette er en ganske håpløs situasjon, og dette kan heller ikke endres via about:config-muligheten. Heldigvis finnes det en utvidelse som redder nettleseren.
Denne utvidelsen redder nettleseren

Den magiske utvidelsen heter New Tab Overrider og du finner den på addons.mozilla.org, og det er en utvidelse som er nødvendig hvis du pleier å åpne flere faner samtidig, og i tillegg ønsker å ha kontroll over hvilke nettside du ser på en ny fane-side.

Denne utvidelsen fungerer på den måten at du starter med å installere den, og går deretter til Verktøy, Utvidelser, Utvidelser, og klikker deretter på Innstillinger for New Tab Override. Her kan du rett og slett lime inn en ønsket nettside ved URL. Du trenger ikke å klikke på noe til å bekrefte valget, du bare avslutter siden for utviselser. Du kan teste ut dette ved å åpne en ny fane og se hva som skjer!

Kilde: Ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *