Gratis bilderedigering direkte i nettleseren

Nettbaserte fotoapper
Det finnes et utrolig utvalg av fotoapper som kan brukes til å organisere og redigere bilder. Disse dekker forskjellige behov.

Les også: Fotoapper for alle

Denne oversikten handler om nettbaserte fotoapper, det vil si tjenester du kan bruke til å redigere bildene dine direkte i nettleseren!

Fordeler

Fordelen med nettbaserte fotoapper er at du kan bruke dem direkte i nettleseren – du trenger med andre ord ikke å installere noe ekstra. Du får rask tilgang til verktøy og kan bruke disse hvor som helst. Trenger du verktøy for rask bilderedigering er slike løsninger midt i blinken for deg.

Ulemper

Nettbaserte fotoapper tilbyr som regel ikke et system for organisering av bilder. Tar du mange bilder og ønsker å organisere disse bør du velge andre løsninger. Gratistjenestene er som regel reklamebaserte.

Befunky

BeFunky er en nettbasert fotoapp for deg uten særlig erfaring med bilderedigering. Når du åpner nettsiden får du et valg mellom å redigere et bilde (Photo Editor), lage bildekollasj (Collage Maker) eller å lage et design (Design). Les mer i vår artikkel.

PhotoPea

PhotoPea er en Photoshop-lignende app som imponerer. Photopea er et avansert nettbasert verktøy som faktisk er ganske lik Photoshop. Brukergrensesnittet er ganske likt. Det støtter også PSD-filer fra Photoshop og den støtter både lag og masker. Photopea er laget i HTML5 så fungeret utmerket i en nettleser. Det finnes i reklamebasert gratis versjon og en versjon uten reklame som du må betale for. Les mer i vår artikkel.

Fotor

Fotor tilbyr avansert bilderedigering direkte i nettleseren din. Fotor er gratis og reklamebasert, men tjenesten finnes også i betalversjon. Gratisversjonen er ganske dominerende av reklame, både plakater, animasjoner og av og til sprettoppbilder. Skal du derimot kun bruke tjenesten i ni og ne er ikke dette noe problem. Les mer i vår artikkel.

Pixlr

Pixlr er en nettbasert app som ligner nå en del på Photoshop og du kan redigere bildene dine direkte i nettleseren. Den har støtte for lag og har Photoshop-lignende (i hvert fall delvis) funksjoner. Midt i blinken for deg som ønsker en rask tilgang til bilderedigering direkte i nettleseren. Pixlr støtter imidlertid ikke raw-filer. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *