Multicom leverer «drømme-PC-en»

For 6 år siden kjøpe vi en PC fra Multicom og var kjempefornøyd.

Les også: Følg Dataporten på Facebook!

Nå er det på tide med en oppgradering. Spørsmålet er om Multicom kan fortsatt anbefales.

Vi velger komponentene

Multicom byr på konseptet konfigurator og det handler om at kunden kan selv velge enkelte komponenter på en bestemt bærbar PC. Vi opplevde dette som en drømmesituasjon, blant annet fordi vi kunne velge størrelsen på minne, men ikke minst størrelsen på lagringsplass.

Problemet med mange databutikker i Norge er at de fleste tilbyr bærbare PC-er med ganske liten lagringsplass. Vi kan nevne Komplett som et «skrekkeksempel» – les mer om dette i vår artikkel.

Fordeler

Det er en stor fordel å kunne velge komponentene i en ny PC. Vi setter stor pris på å kunne øke lagringsplassen og minnet i den samme PC-en, pluss at vi kunne velge prosessor.

Les også: Komplett er blitt dårligere

Ulemper

Egentlig ingen. For 6 år siden fikk vi en PC som ble levert på over en uke og som ikke var helt klar til bruk ved første start. Blant annet var den ene disken ikke formatert og bildemappen var plassert som en undermappe av OneDrive.

I 2024 er situasjonen en helt annen. PC-en ble levert på kun 3 dager og hele PC-en og hele filstrukturen fungerer som den skal. Vi opplever med andre ord ingen ulemper denne gangen.

Konklusjon

Multicom leverte PC-en raskt og i perfekt stand – akkurat slik vi hadde bestilt den. Vi kan derfor fortsatt anbefale Multicom, spesielt for fotoentusiaster. Tar du for eksempel mange bilder og skal bruke PC-en til bildebehandling har du en mulighet til å velge kraftig nok PC med masse lokal lagringsplass for bildene.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *