Multicom tilbyr ikke lenger «drømme-PC-er»

Vi har tidligere skrevet om et fantastisk tilbud fra Multicom. Du kunne skreddersy komponenter i en bærbar PC.

Les også: Endringer hos Multicom

Dette tilbudet ble senere kraftig redusert til å gjelde kun de dyreste PC-ene.

Drømme-PC?

Vi sjekket tilbudet i november 2021 og da så vi at det er utvidet til å også gjelde rimelige PC-er.

Det du kunne gjøre var å besøke multicom.no, klikke på Alle produkter, PC og nettbrett, bærbar PC, kraftig laptop – arbeidsstasjon. Hvis du skroller nedover på siden vil du se at noen av PC-ene er merket med KONFIGURER. Klikk på denne knappen og du kan nå velge komponenter i den aktuelle PC-en.

Nå er muligheten fjernet

Dette var jo en fantastisk mulighet fra Multicom, men nå er denne muligheten fjernet, dessverre. Hvis du bruke søkeordet KONFIGURATOR på Multicom sine nettsider vil du kun få opp stasjonære PC-er, men ikke bærbare.

Uten operativsystem?

Ikke nok med det. Vi observerer at mange PC-er fra Multicom leveres uten operativsystem, inkludert rimelige PC-er. Ultrabook-PC-er (tynne og lette) er et unntak. For noen er dette sikkert en fordel, men for de fleste er dette slett ikke en fordel. Etter vår meningen går Multicom i feil retning og går fra den beste PC-butikken til den verste.

Andre PC-butikker?

Vet du om andre nettbutikker som tilbyr en mulighet til å velge komponenter i bærbare PC-er? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *