Derfor bør du velge Microsoft Edge
Microsoft Edge er en nettleser som Microsoft lanserte sammen med Windows 10. Den er altså innebygd i Windows 10.

Les også: Nettlesertest

Meningen er at Edge skal erstatte den gamle traveren Internet Explorer og det er ingen tvil om at Edge er vesentlig bedre enn Internet Explorer på flere områder.

Hvorfor Microsoft Edge?

Har du Windows 10 har du allerede Microsoft Edge. Er du fornøyd med denne nettleseren er det egentlig ingen grunn til å laste ned og installere en ny nettleser. Microsoft Edge er vesentlig bedre enn den gamle Internet Explore og er egentlig ikke sammenlignbar. Microsoft Edge er minimalistisk, lett å kjøre, har god sikkerhet og den er også rask. Blir du vant til Microsoft Edge er det liten grunn til å bytte.

Vi har nylig testet hastigheten i seks nettlesere og Microsoft Edge viste seg faktisk å være den raskeste. Er du en vanlig surfer er Microsoft Edge derfor et godt valg – les mer.

Hvorfor velge en annen nettleser?

Det som helst drar ned Edge sammenlignet med andre nettlesere er mangel på utvidelser – den støtter riktignok utvidelser, men utvalget er begrenset. Den er også mindre fleksibel enn de andre nettleserne. Den mest fleksible nettleseren er Firefox, men Chrome og Vivaldi er også gode.

Microsoft Edge er innebygd i Windows 10

Har du Windows 10 har du allerede Microsoft Edge – den er forhåndsinstallert og den støtter kun Windows 10. Du finner hjemmesiden til Microsoft Edge på microsoft.com.

You may also like...

2 Responses

  1. Anne Sofie Tolfsby sier:

    Jeg har Windows10. Hvorfor får jeg da en masse meldinger om M Edge? Virker forstyrrende og forvirrende. Jeg tror straks noe er feil. Jeg får også meldinger om oppdatering av F-Sëcure – jeg vet at det ikke er Microsofts program – som ber meg oppdatere til tross for at programmet ble oppdatert for et par måneder siden. På F-Secures side står det at alt er oppdatert og installert og aktivt. Kan det ha noe med Windows å gjøre, eller må jeg ta kontakt med F-Secure?

    • Du får meldinger om Edge kanskje fordi Edge har nylig fått stor oppdatering. Hvis ikke du ønsker å få meldinger fra F-Secure kan du kanskje gå i innstillinger og slå av meldingene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.