Meta gjør Facebook dårligere

Mark Zuckerberg, sjefen for Facebook, bestemte seg i fjor for å starte et nytt selskapet med navnet Meta.

Les også: Meta er lansert

2021

Denne nyheten ble først presentert som endring av navnet Facebook, men så viste det seg at Facebook er datterselskapet til Meta.

Hensikten med Meta skal visstnok har vært for å endre fokus. Før lanseringen av Meta har det kommet negative nyheter på løpende bånd om Facebook, både om arbeidsforholdene og at mange mener Mark Zuckerberg har for stor makt.

Dårligere kundeservice i 2022

Året etter lanseringen av Meta har lønnsomheten gått ned, den er langt under det som analytikerne hadde forventet. Meta-aksjen faller kraftig ett år etter lansering.

Les også: Facebook har problemer

Det er ikke bare lønnsomheten som er blitt mindre. Kundeservicen er blitt dårligere etter at Facebook ble en del av Meta. Selskapet er blitt så stort at de klarer ikke å gi service til brukerne.

Status i 2023

Etter lansering av Meta fikk Facebook en ny funksjon for bedrifter, nemlig Meta Business Suite. Dette har gitt dårligere brukervennlighet og tyngre arbeidsflyt. Meta Business Suite er så tungt å jobbe med og gir såpass dårlig oversikt at daglige gjøremål tar dobbelt så lang tid å gjennomføre. Les mer om dette i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *