Media Hint øker filmutvalget

movies5

Filmtjenesten Netflix ble lansert for noen år siden i Norge, men filmutvalget er fortsatt ganske begrenset. Med en nettleserutvidelse kan du få tilgang til den amerikanske utgaven av Netflix, og dermed få et filmutvalg som er mye større enn det norske.

Les også: Ser flere filmer på Netflix

Vi har skrevet om tjenesten Netflix, en amerikansk filmtjeneste som nylig ble tilgjengelig i Norge. Det største ankepunktet i den norske utgaven er et ganske dårlig utvalg av filmer.

Media Hint støtter Chrome og Firefox

Nettleserutvidelsen Media Hint gir deg tilgang til et betraktelig større filmutvalg på Netflix. Denne utvidelsen støtter både Chrome og Firefox.

Ikke gratis

Media Hint er veldig enkel å bruke men er ikke gratis. Utvidelsen koster nå 3,95 USD per måned å bruke. Du finner den på mediahint.com.

Bruk gratis i en uke

Du kan bruke utvidelsen gratis i syv dager. Media Hint er forsatt veldig enkel å bruke. Det du gjør er å besøke mediahint.com, klikk på «Try it now» eller «Try it now free for 7 days». Du kan deretter logge deg på med epostadresse og passord, under teksten «or sign in using your email address» – Media Hint vil da automatisk opprette ny konto for deg. Deretter er det bare å laste ned en utvidelse for din nettleser via en «install extension»-lenke øverst på nettsiden. Media Hint er da klar til bruk!

Et gratis alternativ

For ordens skyld, det finnes en annen nettleser-utvidelse, som gjør noe lignende, men denne er helt gratis. Dette er Hola!.
You may also like...

4 Responses

 1. Anonym sier:

  Hvordan sletter man Media Hint ?!

 2. Arsæll Benediktsson Arsæll Benediktsson sier:

  Den kan slettes via Firefox, Utvidelser og Utvidelser. Klikk på Media Hint og klikk på Slett.

 3. WraidN sier:

  Media hint er best, men jeg har enda ikke opplevd noe buffering.

 4. Jon sier:

  Har vært uten pc et år og media hint er jo dritt dyrt og det nevnes ikke engang! Hadde det gratis før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.