Malwarebytes har en feil som gjør PC-er tregere
Malwarebytes er i utgangspunktet et antivirus vi kan anbefale, men det er oppdaget feil i programmet som kan gjør PC-er tregere.

Les også: Malwarebytes gir ekstra beskyttelse

Det har kommet meldinger om tregere PC-er etter installasjon av en Malwarebytes-oppdateringen. Dette er bekreftet av mange brukere og nå har Malwarebytes kommet med midlertidig tips.

Drar ned ytelsen

Det viser seg at en oppdatering til Malwarebytes bruker for mye av minnet og prosessoren i PC-en. Både Malwarebytes Premium og prøveversjon av Premium skal være berørt av dette. Det er uklart om dette også gjelder gratisversjonen. Malwarebytes har lansert en oppdatering som angivelig skal fikse problemet, men den virker dessverre ikke.

Gjør dette for å fikse problemet

Malwarebytes foreslår at du slår av sanntidsbeskyttelse i programmet – dette gjør du I Malwarebytes via Innstillinger, Beskyttelse og sette bryteren til «Av» under Sanntidsbeskyttelse. Deretter kan du sjekke om det finnes nye oppdateringer – dette gjør du via Innstillinger, Program og Installer programvareoppdateringer. Til slutt kan du starte PC-en på nytt.

Videre bør du sjekke om du har nyeste oppdatering – det vil si nyere enn versjon 1.0.3803. Du kan sjekke dette via Innstillinger og Om i Malwarebytes-programmet. Hvis ikke du har en nyere versjon bør du sjekke for oppdateringer igjen – du kan eventuelt laste ned den nyeste versjonen fra malwarebytes.com. Berørte brukere bør rett og slett vente med å aktivere sanntidsbeskyttelse, helt til problemet løses.

Kilder: betanews.com, ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *