Se dataangrep i sanntid

Det kommer sikkert ikke som noen overraskelse at dataangrep er ganske vanlige for tiden over hele verden. Det derimot ikke mange vet er at du kan følge slike angrep på nettet. Mengden av nettsider som viser dette i sanntid er ganske stor. Du finner noen av disse på denne siden.

Les også: Slik beskytter du PC-en din mot angrep!

Det dreier seg gjerne om skadelig programvare (malware) som er aktive på nettet og som prøver eventuelt gjennomfører disse angrepene. Disse truslene kommer bare til å øke i fremtiden, men det viktigste tiltaket mot angrep er å sørge for å holde Windows oppdatert.

Kart som viser angrep i sanntid
Threatbutt.com viser dataangrep i sanntid. Kartet viser både angriper og målet som angripes. Kartet bruker en såkalt Clown Strike-teknologi for å vise dataangrep i sanntid.

Threatmap.fortiguard.com viser dataangrep i sanntid. På midten nederst på kartet får du en liste over land som angripes. Du kan klikke på spesifikke land på kartet for å få detaljer om dette landet.

Norse Corp Malware Map bruker en metode for å kartlegge malware som er basert på såkalt «dark intelligence»-plattform som gir god beskyttelse mot angrep. Kartet viser hvilke land som angriper og hvilke land som angripes. Det viser også hva slags angrep det dreier seg om.

FireEye Cyber Threat Map er et kart som viser angrep i sanntid. Det unike med denne tjenesten er at du kan registrere bedriften din og bli kontaktet dersom bedriften angripes.

ESG MalwareTracker viser malware-trender i sanntid og bruker Google Maps til å vise hvor spesifikke malware befinner deg.

CheckPoint’s Live Cyber Attack Map viser dataangrep i sanntid. Viser antall angrep i dag, hvilke land som er berørt og hvor angriperne er.

Cybermap.kaspersky.com viser dataangrep i sanntid. Kartet har flere forskjellige filtermuligheter som kan brukes til å tilrettelegge informasjonen som vises.

Kilde: thewindowsclub.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *