Enkel tilgang til synkroniserte Lightroom-bilder

lightroom_on_the_web

Lightroom on the web er en tjeneste som gjør at du kan få tilgang til dine Lightroom-bilder hvor som helst du befinner deg – i nettleseren din på din PC.

Les også: Slik synkroniserer du dine Lightroom-bilder

Dette er altså bilder du har valgt å synkronisere mellom din PC og dine mobile enheter. Det finnes egne apper for dette for Android og iOS (iPhone og iPad). Les mer om synkronisering i vår Lightroom-guide.

Du kan nå prøve funksjoner før de lanseres

Adobe har nå lanserer såkalt Technology Previews – det er en mulighet for alle til å teste ut funksjoner før de lanseres. Den første testtjenesten er en søkefunksjon som kan brukes til å søke i alle bildene du har synkronisert via Lightroom for mobile, Lightroom on the web eller Lightroom for PC/Mac.

Krever registrering

For å kunne bruke Lightroom on the web må du abonnere på Adobe Creative Cloud. Du kan eventuelt velge å prøve Adobe Creative Cloud gratis i 30 dager.

Logg deg på og test ut nye funksjoner!

lightroom_on_the_web_tech_preview

Logg deg på Lightroom on the web, klikk på Lr-menyen øverst til venstre, velg «Open Technology Previews». Bildene dine blir da indeksert slik at de blir søkbare. Dette er foreløpig den eneste testfunksjonen som er tilgjengelig, men det kommer flere!

Du kan bruke Lightroom on the web til å organisere dine bilder og merke dem med flagg og stjerne, og foreta grunnleggende redigering på bildene. Du kan også dele bildene på denne måten.

Kilde: Adobe.com

You may also like...

2 Responses

  1. atilla gunhan sier:

    Hei
    Jeg vil gjerne vite kostnadene for eie eller leie lightroom. Jeg tror ikke lenger at du kan kjøpe som stand alone program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.