Light L16 blir omtalt som fremtidens kamera
Det nærmer seg lansering av et unikt kamera med hele 16 objektiver innebygd, altså ikke utskiftbare objektiver. Interessen for dette kameraet er ganske stor, men det får blandede resultater i tester.

Les også: Dette er Light L16

Fremtidens kamera?

Kjendisfotograf Ted Forbes har lagt ut en video hvor han går så langt som å presentere vidunderet Light L17 som fremtidens kamera. Kameraet har ikke fått særlig gode anmeldelser, men det er et konsept-kamera som gjør ting annerledes. I mange tilfeller lykkes produsentene med slik nytekning, men i andre tilfeller er det rett og slett ikke marked for dette.

Det er for tidlig å si om Light L16 blir en suksess eller fiasko. Tanken bak kameraet er at den skal kunne brukes i stedet for å bære mange kameraer og objektiver – L16 har jo tross alt 16 objektiver innebygd i det samme kameraet.

Tester av Light L16

Dette er noen av testene av Light L16:

Konklusjon

Mange av de som har testet dette kameraet lar seg imponere – her er det mye kamerateknologi i ett kamera og at det tar bedre bilder enn en smarttelefon. Dette kameraet har absolutt et stort potensiale, men problemet med Light L16 er at det oppleves som et uferdig produkt og det er fortsatt for dyrt.

Video

Her er videoen hvor Ted Forbes snakker om dette kameraet, men dette er ingen test av kameraet, videoen viser kun at Ted Forbes pakker opp kameraet og snakker veldig entusiastisk om kameraet. Mesteparten av videoen handler ikke om Light L16.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *