Ekstrempris for Oslo-utgave av Leica-kamera

Du har nå en unik mulighet til å skaffe deg et Leica-kamera. Det er flere ting som gjør dette tilbudet ganske spesielt. Kameraet er en spesiell Oslo-utgave og prisen for kameraet kan sies å være ganske ekstrem.

Les også: Mannen bak Leica

Leica M Monochrom Oslo Edition

Kameraet ble lansert i august 2017 i forbindelse med åpningen av Leica Store Oslo og det er et Leica M Monochrom med teksten OSLO inngravert bak på kamerahuset og foran på objektivet. Denne spesialutgaven kommer i kun 10 eksemplarer på verdensbasis, men altså selges kun i Oslo. Hvert kamera er nummerert med OSLO #01 og så videre.
Kameraet har det ultrakompakte vidvinkelobjektivet Summaron-M 28mm f5.6 ASPH. Dette er en moderne utgave av en Leica-klassiker fra 1955. Den optiske utformingen er den samme som hos originalen fra 1955.

Ekstrempris

Prisen på vidunderet Leica M Monochrom Oslo Edition er satt til 118 000 norske kroner. Du finner mer informasjon på leicastoreoslo.com og selve kameraet er lagt ut for salg på interfoto.no. Det kan nevnes at du har muligheten til å delbetale produktet over 12 måneder for 9 895 kroner per måned, men det er i skrivende stund kun ett eksemplar igjen.

Kilde: leicastoreoslo.com, dpreview.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *