Komplett med uheldig utvikling

Den populære nettbutikken Komplett har bestemt seg for å splitte butikken i to – dermed blir tilbudet dårligere, mener vi.

Les også: Guide for kjøp av ny PC

For ordens skyld, Komplett Bedrift har eksistert lenge, men den har nå fått en ny nettadresse og dermed blir denne butikken enda mer separat fra Komplett-butikken.

Fordeler?

Selv mener selskapet som står bak den nye butikken, Komplett Bedrift, at dette skal optimalisere og skreddersy kundeopplevelsen. Vi får motsatt opplevelse.

Derfor er dette feil

Vi mener Komplett Bedrift er lite gjennomtenkt og den eneste som tjener på dette tiltaket er butikken, fordi de får fordelt arbeidsoppgaver på en enklere måte. Kundene derimot får et dårligere tilbud.

Delingen av butikken i to har minst en stor ulempe. Tidligere kunne vi velge om vi kjøpte et bestemt produkt som privatperson eller som bedrift. Det at Komplett har spilttet butikken i to separate enheter gjør butikken mer tungvinn for kundene.

Hvis du har bokmerket et spesifikt produkt på Komplett som privatperson, men senere bestemmer deg for å handle produktet via Komplett Bedrift, må du søke på nytt etter det aktuelle produktet på nytt via Komplett Bedrift. Det er ingen kobling mellom de to.

Komplett sine nettsider har riktignok en lenke til Komplett Bedrift sine nettsider, men denne lenken går bare til hovednettsiden og ikke til noe bestemt produkt.

Hva mener du?

Hva mener du om Komplett Bedrift? Har du en positiv erfaring med den nye butikken? Evenuelt dårlig erfaring? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *