Gratis dagbok for Windows

Journaley er en gratis app for deg som ønsker å føre digital dagbok. En perfekt app for å skrive ned dine daglige tanker.

Les også: Nyttige apper

Programmet er basert på åpen kildekode og er en gratis app for Windows.

Hvorfor digital dagbok?

Liker du å skrive ned det som skjer i løpet av en dag er denne appen midt i blinken for deg. Det kan være tanker, noe du ønsker å huske eller rett og slett for å registrere dine handlinger.

Det er mange fordeler med en digital dagbok:

  • Du kan legge inn både tekst og bilder.
  • Merk viktige innlegg via stjernen i høyre meny.
  • Bla i tidligere innlegg via kalenderknappen.
  • Mulighet for passordbeskyttelse.

Last ned og bruk

Du finner Journaley på journaleyapp.com. Når du starter appen får du et spørsmål om du ønsker å starte en ny dagbok (journal) eller importere en annen. Skal du starte en ny dagbok skal du klikke på Browse for å lagre den nye dagboken. Opprett en ny mappe for dagboken.

Du kan eventuelt opprette et passord for dagboken. Start den nye dagboken ved å klikke på Launch Journaley. Du får da opp programvinduet til Journaley. Du kan klikke på plusstegnet (+) for å legge inn et nytt innlegg i din digitale dagbok og sette i gang og skrive med en gang. Klikk på Done på høyre siden i programvinduet for å lagre innlegget.

Videre kan du bruke menyen til høyre til å legge inn bilder og merke innlegg. Hvis du avslutter programmet og starter på nytt vil du få opp innlegget du jobbet med siste gang du kjørte programmet. Det er bare å klikke på plusstegnet (+) for å opprette flere innlegg.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *