Installer flere programmer samtidig

ninite

Du kan bruke nettbaserte Ninite-tjenesten til å installere flere programmer i samme prosess. Dette er ideelt for deg som for eksempel skal ta i bruk en ny PC, og skal installere alle dine favorittprogrammer i samme slengen.

Du kan velge fra en samling av over 80 programmer. Dette er et perfekt verktøy for installasjon av dine favorittprogrammer, for eksempel hvis du har skaffet deg en ny PC.

Én installasjonsfil for flere programmer

Slik gjør du det:

  1. Besøk nettstedet ninite.com, og merk programmene du ønsker å installere.
  2. Trykk på Get Installer-knappen nederst på siden.

Du får da én kjørbar fil som sørger for å installere samtlige valgte programmer når denne filen kjøres. Lenken til installasjonsfilen kan du ta vare på, og eventuelt dele med venner og kjente. Tjenesten støtter både Windows og Linux.

Velg en språkversjon

Tjenesten laster i utgangspunktet ned og installerer programmene på den språkversjonen som er basert på operativsystemet, det vil si på norsk språkversjon, dersom brukeren for eksempel har norsk Windows.

Du kan eventuelt overstyre språkversjonen med følgende kommando (norsk bokmål) som kjøres via kommandolinjen:

NiniteInstaller.exe /locale nb-NO

Se en komplett liste over språkkoder på microsoft.com. For noen av programmene må språkversjonen endres i etterkant via innstillinger for det aktuelle programmet.

Ninite Pro

Ninite finnes også som en mer avansert Ninite Pro-versjon. Dette er en programvarebasert utgave av Ninite, og prisen avhenger av hvor mange datamaskiner du bruker Ninite for å installere hver måned. Minsteprisen er 20 dollar per måned for 1 til 100 datamaskiner.

Betalende kunder tilbys også appen Ninite One, som kan brukes til å installere apper uten å besøke nettsiden.

Spørsmål/svar

Noe du lurer på? På hjelpesiden til Ninite finner du svar på en rekke spørsmål.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *