Instagram-trøbbel, igjen

Vi har hatt problemer med Instagram tidligere, men nå er det annerledes.

Les også: Mystisk Instagram-problem løst

Forrige problemet var langt verre – vi klarte rett og slett ikke å logge på Instagram. Den gangen varte problemet lenge, faktisk over ett år.

Vi vet fortsatt ikke hva som skjedde, men vi fikk plutselig tilgangen til vår egen konto tilbake. Kundeservice til både Meta (eieren av Instagram) og Instagram er helt fraværende. Her er det absolutt ingen hjelp å få.

Blank Instagram-side

Det nye problemet startet onsdag 6. mars. Nettsiden til Instagram er helt blank (absolutt ingen ting vises på nettsiden instagram.com). Det gjelder kun Instagram på PC, altså instagram.com i en nettleser. På mobile enheter (både mobil og nettbrett) er alt normalt.

Denne saken blir grundig undersøkt, men saken er fortsatt ikke løst. Vi sletter informasjonskapsler for instagram.com, men det hjelper ikke. Hvis vi prøver en annen nettleser vil ikke Instagram godta passordet.

Hvis vi googler problemstillingen kan det virke som flere brukere har hatt dette prolemet fra tid til annen, inkludert mange år tilbake i tid.

Merkelig nok fikk vi en mulighet på en av dagene til å bekrefte vår identitet via CAPTCHA (en test som skal bekrefte at jeg ikke er robot). Dette skjedde da vi prøvde instagram.com etter veldig mange forsøk. Men, neida, vi fikk blank side igjen.

Ingen reell kundeservice

Hjelpesenter er i utgangspunktet tilgjengelig på help.instagram.com. Problemet er bare at her finner vi kun generell beskrivelse av hvordan Instagram fungerer. Vi finner ingen forslag om hva vi kan gjøre hvis vi får blank side på nettsiden til instagram.com.

Konklusjon

Den foreløpige konklusjonen er systemsvikt hos Instagram, men at Meta (eieren av Instagram) velger å ikke prioritere saken.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *