Nyttig verktøy for verdens største samling av apper
Ikke alle er klar over det, men GitHub er verdens største samling av apper. Problemet er at appene ikke er veldig godt organisert, men her er verktøyet som ordner dette.

Les også: Hva er GitHub?

Insight.io

Insight.io for Github er en utvidelse for nettleseren Chrome som gir deg bedre oversikt over filer på GitHub – denne utvidelsen gjør det enklere å bla i filene på verdens største samling av apper.

Med denne utvidelsen kan du se alle mapper og filer i en oversiktlig trestruktur. Du kan på en enkel måte skifte til en annen mappe og dette gjøres på en veldig rask måte.

Utvidelsen støtter også bruk av hurtigtaster. Du har muligheten til å endre hurtigtaster via innstillinger.

Last ned

Du finner Insight.io på chrome.google.com. Klikk på Insight.io-ikonet øverst til høyre i Chrome og deretter på det lille ikonet øverst på nettsiden du får opp.

Slik fungerer utvidelsen

For at denne utvidelsen skal virker må du være inne på en mappe i GitHub. Først da dukker det opp et ikon for Insight.io øverst til venstre i Chrome-nettleseren. Hvis du klikker på dette ikonet får du opp en mappestruktur som du kan bla i.

Du må altså gå til Explore-mappen på GitHub-nettsiden (eventuelt bruke søkefunksjonen) og deretter klikke på en av mappene (ett av prosjektene). Da vil altså ikonet dukke opp øverst til venstre – klikk på dette ikonet for å få bedre oversikt.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *