– Testere får gratis Windows 10

windows10

Det er tidligere blitt kjent at brukere som i dag har Windows 7 og Windows 8 installert på sine PC-er, skal få muligheten til å oppgradere til Windows 10, helt gratis. I så fall må de aktuelle brukerne reservere oppgradering til Windows 10 før den lanseres.

Les også: Slik blir Windows 10

 

Gratis for Insider Preview-testere også

Nå melder nettstedet winbeta.org imidlertid at registrerte brukere av Insider Preview (tidligere Technical Preview), skal kunne få gratis Windows 10 RTM, altså den versjonen som leveres til produksjon.

Dette skal være bekreftet av Gabriel Aul, sjefen for Windows Insider-programmet. Her sier han også at Insider Preview-brukere ikke trenger å reservere Windows 10, men kan installere den når RTM-versjonen kommer. Bekreftelsen kommer i en uoffisiell melding på Twitter, men Microsoft har ikke bekreftet dette på sine offisielle nettsteder.

Uklart

På nettstedet neowin.net er tonen en annen. Her skal Gabriel Aul ha uttalt at for å få Windows 10 gratis, må brukeren uansett ha en gyldig lisens på Windows 7 eller Windows 8.

Sannsynligvis gratis for testere

Dette er fortsatt ikke offisielt bekreftet av Microsoft, men nå mener den tyske bloggeren Martin Brinkmann fra nettstedet ghacks.net mener det er meget sannsynlig at testere får Windows 10 gratis. En av betingelsene, ifølge Brinkmann, er at du forbinder Windows 10 Insider Preview med en Microsoft-konto. En annen betingelse er at du bruker Windows 10 på samme enhet som Windows 10 Insider Preview er installert på.

Kilder: Winbeta.org, Neowin.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.