Hola gir tilgang til flere filmer!

hola00

Hola er en gratis utvidelse for nettleserne Internet Explorer, Chrome og Firefox. Hola bruker VPN-teknologien, slik at du kan surfe anonymt.

Last ned og installer

Hvis du ikke finner denne utvidelsen via selve nettleseren, kan du laste den ned direkte fra hola.org.

Øk filmutvalget betraktelig på Netflix

Denne utvidelsen er lett å bruke – når du har installert, og slått på utvidelsen i din nettleser, skal du få opp et lite Hola-ikon i nettleseren.


hola_diditwork

Logg deg på Netflix i nettleseren, og søk for eksempel på Woody Allen. Du vil merke at du får svært få filmtitler uten utvidelsen Hola. Klikk på Hola-ikonet, du får da et spørsmål: «Did it work?»

Dersom utvalget av filmer av Woody Allen øker dramatisk, svarer du «Oh, yes!» Hola vil da bruke den aktuelle serveren.

I motsatt tilfelle svarar du «No, fix it» – Hola-utvidelsen vil da velge en annen VPN-server. Slik kan du fortsette, helt til Hola finner en server som øker filmutvalget.

 

Ikke bare fryd og gammen, dessverre

Hola bruker VPN-teknologien på en spesiell måte som gjør tjenesten såpass brukervennlig og gratis. Hola bruker nemlig brukernes egne datamaskiner som endepunkter i et VPN-nettverk, og det innebærer blant annet at Hola bruker en del av båndbredden til brukeren, og i tillegg kan dette gå ut over sikkerheten. Les mer om saken i vår artikkel. Hvis du synes dette er helt greit kan du likevel bruke Hola, eller du kan satse på noen av de andre VPN-tjenestene som er tilgjengelige – du finner disse i vår guide.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.