Gratis spill på nettet

Gratis spill på internett – her finner du blandet drops. Mange av spillene kan du spille direkte i nettleseren uten registrering, mens andre må du laste ned og/eller registrere deg. De fleste spillene på denne siden er gratis, med noen få unntak.

Du finner blant annet klassiske Amiga-spill, Atari-spill, spill som er basert på HTML5 og Flash. Videre finner du ordspill, quiz og sjakk. Noe for alle med andre ord

Klassikere

Dette er klassiske spill som kan spilles direkte i nettleseren. Her finner du blant annet Pac-Man, Tetris, SimCity, Wolfenstein, Donkey Kong, Doom, Defender, Space Invaders og Missile Command:

Nettspill

Dette er en samling av nettsider som tilbyr gratis spill direkte i nettleseren. Disse spillene er basert på blant annet HTML5, Flash og Java:

Quizer

Her er en lenkesamling, for deg som elsker quizer:

Quizup er en app for nettbrett og mobil. Dette er et quiz-spill med mange kategorier.

Norsk språk-quiz

Er du god i norsk? Språkrådet har lagt ut en utfordrende quiz, hvor du kan teste ut dine ferdigheter. På sprakradet.no finner du en quiz som inneholder spørsmål med blanding av bokmål og nynorsk. Prøv å klare så mange rette som mulig – får du én feil, avbrytes spillet og du må starte på nytt. Du kan prøve så mange ganger du ønsker!

Ordspill

Ordspill.no er et Scrabble-lignende spill på norsk, som du kan spille direkte i nettleseren din. Hvis du er glad i kryssord er dette spillet midt i blinken.

To til fire kan spille samtidig, og den spilleren som får flest poeng har vunnet den bestemte kampen. Les mer om spillereglene på ordspill.no/rules.

Wordfeud

Wordfeud er et kryssordspill som spilles på mobile enheter. Dette spillet er ett av få unntak, fordi det er ikke gratis, men det er ganske rimelig. Du finner spillet på wordfeud.com.

Flysimulator

flysimulator2

I programmet Google Earth finnes en flysimulator, det vil si i tillegg til kartfunksjonen. Denne kan du aktivere via menyvalget Verktøy, Åpne flysimualtor. Du velger først mellom F-16 eller SR22, og startposisjon, og kan deretter starte simulatoren med knappen Begynn å fly.

Flyet kan kontrolleres via hurtigtaster. PgUp øker farten, og PgDn reduserer farten. Du finner oversikten over tastaturkombinasjonene på google.com.

Sjakk

Internett er en fantastisk arena for å spille sjakk, og det finnes mange nettsteder som tilbyr mulighet for å spille sjakk på internett via nettleseren. Du finner masse gode sjakklenker i vår artikkel.

Gamer.no

Gamer.no er et stort nettsted som omhandler dataspill. Her kan du blant annet bruke søkeordet gratis.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *