Disse fotoappene er helt gratis

Du blir sikkert overrasket over hvor mange apper som kan brukes til å organisere og redigere bilder og som er helt gratis.

Les også: Fotoapper for alle

På denne siden finner du fotoapper som er helt gratis. Her finner du både apper som er svært enkle å bruke og de som er såpass avanserte at de kan faktisk sammenlignes med apper som proffene bruker.

Darktable

Vi starter denne listen med appen som mange mener er den beste fotoappen som er helt gratis. Darktable er blitt sammenlignet med Adobe Lightroom og det ikke uten grunn. Darktable er en fantastisk fotoapp med masse funksjoner og som er helt gratis! Les mer i vår artikkel.

Windows 10 Bilder

Bruker du Windows 10 har du allerede en fotoapp og trenger derfor ikke å laste den ned – den er innebygd i Windows! Les mer i vår artikkel.

Photoscape

PhotoScape er en gratis fotoapp som støtter raw-filer. Filosofien bak dette programmet er at det skal være enkelt og morsomt å redigere bilder. Les ner i vår artikkel.

Fotojet

Fotojet er en gratis nettside som gjør det mulig å redigere bilder på nettet. Tjenesten er veldig enkel å bruke og du kan redigere dine egne bilder for så å lagre redigerte bilder tilbake på din PC. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å redigere et bilde på farten. Les mer i vår artikkel.

Colorcinch

Colorcinch er en gratis fotoapp du kan bruke direkte i nettleseren. Utviklerne av denne appen har fokusert på brukervennlighet og at appen skal være så enkel å bruke som mulig. Det kan vi faktisk skrive under på etter å ha testet appen! Les mer i vår artikkel.

Faststone Image Viewer

Er du ute etter et bildeprogram som er gratis, brukervennlig og raskt? FastStone Image Viewer er et meget godt alternativ for organisering og redigering av digitale bilder. Det skader ikke at dette programmet støtter mange raw-filer fra kameraer. Les mer i vår artikkel.

Nik Collection

Nik Collection er en samling av mange profesjonelle fotofiltre. Den nyeste versjonen av Nik Collection er ikke gratis, men det finnes en eldre versjon som er gratis. Les mer på vår artikkel.

Rawtherapee

Rawtherapee er av mange sammenlignet med Adobe Lightroom, men den er helt gratis. Les med i vår artikkel.

Gimp

Vi kommer selvfølgelig ikke utenom Gimp på en slik liste. Gimp er såpass avansert at den er blitt sammenlignet med Adobe Photoshop, men Gimp er helt gratis! Les mer i vår artikkel..

XnView

XnView er en fotoapp som støtter over 500 ulike bildeformater (filformater). Den er både brukervennlig og rask. Les mer i vår artikkel.

IrfanView

Er du ute etter en fotoapp for rask visning av bilder bør du prøve IrfanView! Les mer i vår artikkel.

Paint.net

Paint.net er en populær klassiker som absolutt er et godt alternativ. Les mer i vår artikkel.

Google Foto

Google tilbyr egen app for organisering og begrenset redigering av bilder. Les mer i vår artikkel.

Picasa

Picasa er en svært populær fotoapp, men Google har dessverre sluttet å vedlikeholde appen. Du kan likevel fortsatt laste ned og bruke den gamle appen. Les mer i vår artikkel.

Snapseed

Snapseed er en populær fotoapp for mobile enheter. Les mer i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.