Ny funksjon skal redde Google+

Google sin sosiale tjeneste Google+ sliter for tiden i en hard konkurranse med blant annet Facebook, men Google har likevel bestemt seg for ikke legge ned tjenesten.

Google la i januar 2017 ned den klassiske Google+ og lanserte da en helt ny tjeneste med samme navn. Den nye tjenesten fikk en rekke nye funksjoner og forbedringer av gamle tjenester basert på tilbakemeldinger fra brukerne.

Ny funksjon i april 2017

Ett av problemene med Google++ er at tjenesten oppleves for komplisert. Derfor skal Google legge til enda en ny funksjon for å prøve å redde tjenesten. Det dreier seg om funksjonen Emner. Hensikten er at brukerne skal kunne finne frem det de er ute etter i Samlinger og Grupper. Den nye funksjonen skal rulles ut gradvis.

Nye funksjoner i januar 2017

Google+ fikk i tillegg til dette en rekke nye funksjoner i januar 2017. En av de viktigste nyhetene er en mulighet til å zoome inn på innholdet, for eksempel bilder. Dette er spesielt viktig for bruk av Google+ på mobile enheter. Tjenesten skal kunne brukes på alle enheter.
Videre har tjenesten fått forbedringer i diskusjonsfunksjonen, dette vil blant annet innebære et bedre verktøy for moderatorer som kan fjerne/skjule søppel-meldinger fra funksjonen. Google har innført en funksjonen som skjuler meldinger av «lav kvalitet». Slike «lav-kvalitets»-kommentarer blir ikke fjernet, det vil fortsatt være mulig å se dem via en «Vis flere kommentarer»-knapp.

Google har gjeninnført funksjonen Arrangementer som gjør det mulighet for brukere av Google+ å opprette et arrangement.

Du finner en oversikt over alle forbedringene på plus.google.com.

Du finner Google+ på plus.google.com.

Kilder: Google (1), Google (2) betanews.com (1), betanews.com (2)/a>

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.