Google gatevisning for fremtiden

Det er nå 15 år siden Google lanserte revolusjonen gatevisning. Du kan rett og slett «gå» i alle verdens gater og se deg rundt.

Les også: Mer om Google gatevisning

I dag har denne funksjonen 220 milliarder bilder over hele verden.

Ny verden

Google lanserer nå et nytt kamera som skal ytterligere revolusjonære gatebilder. Det nye kameraet blir imidlertid ikke klart før neste år.

Det nye kameraet skal bety helt nye muligheter. Kameraet er såpass lett og lite at det kan tas på steder som ikke var muligheter for tidligere. Kameraet skal være ekstremt justerbart og fleksibelt – dermed slipper Google å lage nye systemer hver gang de skal ta ulike typer bilder.

Flere muligheter

Du skal allerede nå kunne gå tilake i tid på et sted. Det er eget menyvalg for dette. Google bruker kunstig intelligens til å tilrettelegge informasjon du finner på Google Maps, for eksempel informasjon om restauranter på et bestemt sted.

Les også: Google Maps bli bedre

I tillegg har Google Maps fått såkalt «Immersive View». Denne nyheten skal gi brukeren en mer realistisk visning av et sted på kartet. Dette er på en måte gatevisning i skyene. Du får en bedre oversikt over et sted fra luften før du går over til gatevisning.

Kilde: Google

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *