Gratis fotokurs!

Lyst å lære mer om fotografi? Da har du kommet til riktig side! Her finner du en oversikt over gratis fotokurs!

Les også: Slik blir du bedre fotograf

Photography Life

Nettstedet Photography Life har lagt ut fotokurs på YouTube. Les mer i vår artikkel.

Adorama

Adorama Learning Center tilbyr gratis kurs i blant annet video, elektronikk og fotografi.

School of Visual Arts

School of Visual Arts er et kunstakedemi i New York som underviser fremtidige kunstnere og designere i forskjellige fag, inkludert fotografi. Akedemiet har opprettet en YouTube-kanal med gratis kurs. Du finner kanalen til School of Visual Arts på youtube.com/user/SVANewYorkCity. Det dreier seg om rundt hundre videoer
99 videoer med total spilletid på rundt 100 timer.

Stanford University

Stanford University tilbyr en samling av mange forelesninger fra Stanford University i digital fotografering. Det er Marc Levoy som foreleser. Han er spesialist på informatikk og elektroteknikk og derfor bærer forelesningene preg av å være ganske tekniske, men han kommer også med mange praktiske tips og han gjennomgår fotohistorien. Det blir både praktisk og teknisk innføring i digital fotografering.

YouTube

YouTube har selvfølgelig masse interessant fotostoff. Vi har samlet mange av de beste YouTube-kanalene for deg som er interessert i fotografi. Du kan bruke disse kanalene både til informasjon og motivasjon.

Vimeo

Vimeo har også mye interessant fotostoff. Søker du etter photography får du videoer på engelsk. Her er det ganske mange videoer, blant annet følgende:

Det er dessverre lite utvalg av videoer på norsk. Vi bruker søkeordet fotokurs og få da opp videoer på blant annet norsk, svensk og tysk. Det vi fant av norske videoer var reklame for kommersialle fotokurs.

Kamera-simulator

Kamera-simulator er en fin måte å lære fototeknikk på – du blir kjent med samspillet mellom blender, lukker og ISO. Du finner oversikten i vår artikkel.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *