Du kan fortsatt få gratis Windows 10!

windows_10_wallpaper6

Det er nå offisielt for sent å benytte seg av tilbudet om gratis oppgradering fra Windows 7 eller Windows 8.1 til Windows 10.

Les også: Din Windows-guide

Det finnes likevel muligheter for å få gratis oppgradering til Windows 10 – her avslører vi triksene.

Flere muligheter

Du har flere muligheter for å få gratis oppgradere til Windows 10. Har du fortsatt ikke oppgradert, har du nå muligheten:
 • For de som bruker hjelpemidler
  Microsoft har lansert nettsiden microsoft.com som gir deg muligheten til å oppgradere til Windows 10, dersom du benytter deg av hjelpemidler i Windows.

  Det mange ikke er klare over er at du trenger ikke på noen måte å bevise at du bruker hjelpemidler i Windows. Du trenger bare å klikke på UPGRADE NOW-knappen på nettsiden microsoft.com.

  Les også: Skal ikke virke neste år

  Hvis ikke denne metoden virker kan du prøve neste triks.

 • Med en gammel produktnøkkel
  Det viser seg at brukere med en PC med Windows 7 eller Windows 8.1 installert, altså med gyldig lisens, kan oppgradere til Windows 10 helt gratis. Det du gjør da er å besøke microsoft.com, og laste ned og kjøre verktøyet, og velge å oppgradere PC-en. Les mer om dette på nettstedet zdnet.com.

  Hvis ikke denne metoden fungerer heller, kan du prøve en siste mulighet.

 • Stille Windows-klokken tilbake
  Dette er den siste muligheten du har, dersom de andre triksene ikke virker. Du kan stille Windows 10-klokken tilbake til 28. juli 2016 og du vil da få muligheten til å oppgradere til Windows 10. Du kan så stille klokken til riktig tid når oppgraderingen er ferdig.

Vær klar over at det er ikke garantert at disse metodene vil fungere når du prøver. Uansett hvilken metode du velger bør du ta sikkerhetskopi av viktige filer før du eventuelt setter i gang.

Kilder: ghacks.net. winbeta.org

You may also like...

6 Responses

 1. steinar sier:

  kan jeg få windows 10

 2. Ruth sier:

  Prøver å laste ned W10 men ingenting skjer…..

 3. Tove sier:

  Jeg lastet ned men Win 10 kunne ikke validere nøkkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *