Finn de beste Netflix-filmene med Flicksurfer
Det finnes etter hvert ganske mange nettsider og andre verktøy som kan brukes til å gjøre søket etter gode filmer på Netflix enklere.

Les også: Her er trikset som åpner Netflix-arkivet

Søk og bla i Netflix

Flicksurfer.com er et alternativ som kan brukes til å søke og bla i utvalget på Netflix. Du kan velge filmer eller TV-serier, du kan velge forskjellige filmsjangere.

Du kan velge å sortere søkeresultatet etter populære filmer på IMDB eller Netflix, eller etter dato filmene ble lagt til Netflix. Videre kan du bruke «Advanced filter» som byr på avanserte filtere. Du finner også vanlig søkefunksjon via søkevinduet «What title, director, or cast member are you looking for?»

Hvis du klikker på en av filmene på Flicksurfer får du detaljert informasjon om den aktuelle filmen med en lenke til IMDB og RottenTomatoes. Du har også valget «Unlock all regions», men dette krever registrering på den kommersielle tjenesten Overplay. Vi har foreløpig ikke testet denne tjenesten.

Denne tjenesten skal også vise filmer som er tilgjengelige på Netflix i de forskjellige land, for eksempel Norge. Denne funksjonen gir dessverre ikke riktig bilde av utvalget. Vi ser en rekke filmer i Norway-utvalget som ikke er tilgjengelige for visning i Norge.

Konklusjon

Flicksurfer er et fint alternativ til for eksempel Unofficial Netflix online Global Search. Du må forresten klikke på Netflix-lenken for en aktuell film på Flicksurfer for å se filmen på Netflix.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.