Last ned alle Flickr-bildene dine!
Bruker du bildedelingstjenesten Flickr har du kanskje fått med deg at den er blitt solgt til en annen bildetjeneste, nemlig SmugMug.

Les også: Oppklaring om Flickr-oppkjøp

25. mai skjer det!

Datoen for overtakelsen er satt til fredag 25. mai 2018. Skal du fortsette å dele bilder på Flickr trenger du egentlig ikke å gjøre noe.

SmugMug har uttalt at situasjonen for tidligere Flickr-brukere blir uendret, men du jo aldri hva et selskap finner på når det overtar driften til et annet selskap.

De fleste er enige i at Flickr blir en bedre tjeneste etter oppkjøpet, men det finnes mange eksempler på at endringer etter slike oppkjøp ikke er optimale for brukerne.

Slik laster du ned Flickr-bildene dine

Du har sikkert en kopi av bildene allerede lagret på din datamaskin i ulike mapper, men du har nå en mulighet til å laste dem ned slik at du har alt på ett sted.

Du kan opprette et album og laste ned bildene i albumet. Logg deg inn på flickr.com og klikk på menyvalget You, Organize, Batch Organize. Sørg for at «All your content» er valgt i menyen nederst til venstre. Klikk på «Select all»-lenken like over bildene dine. Du skal da få bildene dine i miniatyr. Klikk på «Add to album» og velg «New album» fra menyen. Gi albumet et navn og klikk på Save.

Deretter kan du klikke på You, Albums. Klikk på Download-lenken du ser når du holder musepekeren over albumet. Dermed får du en mulighet til å laste ned alle Flickr-bildene dine.

Kilde: fstoppers.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *