Fiks Windows 8 med ModernMix

windows

Et av problemene med Windows 8-grensesnittet er at alle apper kjøres med maksimert programvindu. Med programmet ModernMix kan du fjerne dette irritasjonsmomentet fra Windows 8, det vil si med dette programmet installert, vil du kunne endre størrelsen på programvinduer.

Bilde: stardock.com

Bilde: stardock.com

Selskapet Stardock har tidligere laget det populære programmet Start8, som kan brukes til å få tilbake Start-menyen i Windows 8. Les mer om Start8 i vår omtale.

Stardock la for en måned siden ut en betaversjon av programmet ModernMix, men det er nå tilgjengelig i en endelig versjon 1.05. Hensikten med ModernMix er å fjerne enda et irritasjonsmoment i Windows 8, nemlig at du ikke kan endre størrelsen på app-vinduer i Windows 8, du kan kun kjøre Metro-apper med et maksimert programvindu.

ModernMix gjør det altså mulig å kjøre Metro-apper i et vindu som ikke er maksimert, og på den måten får du bedre oversikt over hvilke apper du kjører akkurat da, og det er enklere å skifte mellom app-vinduene.

Det at du kan se enkelte app-vinduer, gjør også at du kan lukke apper du ønsker at ikke skal kjøre. Videre kan du feste Metro-apper på oppgavelinjen, på ligende måte som du kan i Windows 7.

Blant nyhetene i ModernMix 1.05 er en mulighet til å dobbeltklikke eller høyreklikke på en app, for å konfigurere. Det skal også være enklere å lage en snarvei for enkeltapper på skrivebordet. I tillegg er lagt til støtte for bakgrunnslyd, dersom man ønsker dette. Les hele nyhetslisten på stardock.com.

Last ned

ModernMix er ikke gratis, men det koster kun 4,99 USD. Du kan laste ned programmet på stardock.com, og prøve det gratis i 30 dager.

Kilder: Neowin.net (1), Neowin.net (2), Stardock.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.