Ikke fått den store Windows-oppdateringen? Slik får du tak i den!

Den store oppdateringen for Windows 10, nemlig Fall Creators Update, ble lansert i oktober 2017. Vi viser deg hvordan du kan få tak i den hvis ikke du allerede har fått den.

Les også: Windows 10 Fall Creators Update
For ordens skyld, du bør ikke arbeide med PC-en din mens Windows oppdateres. Du bør avslutte alle programmer før du eventuelt setter i gang. Ta også sikkerhetskopi av viktige filer før du oppdaterer.

Hvordan vet du om du allerede har oppdateringen?

Hvordan vet du om du har fått Windows 10 Fall Creators Update eller ikke? Du vil nok ha merket at det blir lastet ned og installert en større oppdatering, men vil du være helt sikker kan du skrive winver i søkevinduet i Windows og trykke på Enter-tasten på tastaturet. Hvis du ser Versjon 1709 i vinduet så har du den nyeste oppdateringen. Hvis du derimot ser et lavere tall, for eksempel Versjon 1703, da har du ikke den nyeste oppdateringen.

Slik installerer du den store oppdateringen

Gå til nettsiden microsoft.com og klikk på Oppdater nå-knappen. Last ned og kjør filen og da skal det settes i gang oppdatering til Windows 10 Fall Creators Update. Følg instruksene du får på skjermen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *