Få tilbake Start-menyen

windows

Microsoft har bestemt seg for å fjerne Start-menyen, slik den var i Windows 7, og det er slett ikke alle som liker. Programmet Start8 er et godt alternativ for deg som ønsker å ha Start-menyen i Windows slik du vil ha den.

Start8 er et program som gir brukere av Windows 8 tilbake Start-menyen, og som gjør at systemet ser ut som Windows 7. Du kan med dette programmet velge å starte opp Windows 8 til det tradisjonelle Windows-skrivebordet.

Ikke gratis, men ganske rimelig

Programmet er riktignok ikke gratis, men det koster kun 4,99 amerikanske dollar, og er ganske nyttig hvis du ønsker å få tilbake og/eller endre Start-menyen i Windows. Du får muligheten til å skreddersy Start-menyen etter ditt behov.

Programmet byr på flere muligheter når det gjelder konfigurasjon av Windows, blant annet hvordan Start-menyen ser ut, og hvilke snarveier du finner på Start-menyen, og muligheten til å konfigurere Windows-tasten slik du ønsker.

Last ned

Start8 koster 4,99 USD. Du kan laste det ned programmet og prøve det gratis i 30 dager – du finner en nedlastingslenke på stardock.com. Eller du kan laste ned programmet via denne direktelenken: Start8_setup.exe.

I bruk

Kjør installasjonsfilen «Start8_setup.exe», og start prøveperioden ved å trykke på «Try Start8»-knappen:

start8_11

Du vil da få opp selve programvinduet – her kan du velge mellom «Windows 7 style» eller «Windows 8 style», det er «Windows 7 style» som er standardvalget.

start8_22

Videre kan du velge forskjellig utseende. «Default theme» ligner på Windows 8, «Rounded theme» er en blanding av Windows 7 og Windows 8, og «Windows 7 theme» ligner på Windows 7.

Start8-programmet har også fanene «Configure» og «Control», som tilbyr konfigurasjon av Start-menyen i Windows, blant annet muligheten til å definere hurtigtaster.

Endringene trer i kraft automatisk – når Start8-programmet avsluttes skal Start-menyen være på plass!

Les mer om Start8 på stardock.com/products/start8.

You may also like...

2 Responses

  1. Steinar V sier:

    Min PC er oppdattert til Win10 og mitt numeric tastaturr lar seg ikke slå på eller av. Hva gjør jeg?
    Har lest masse informasjon og ingenting virker i regeit!

  2. Start PC-en på nytt for å se om det hjelper. Du finner masse tips på denne siden http://www.dataporten.net/optimal-windows-pc/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *