Disney er snart klar for Norge

Disney lanserer ny strømmetjeneste over hele verden. Har konkurrentene grunn til å være bekymret?

Les også: Filmstrømmetjenester

Nå er tjenesten også tilgjengelig i Norge. Disney har virkelig slått på stortrommen med denne lansering med påkostede reklamekampanjer.

Endelig klar for Norge!

Tjenesten skulle egentlig lanseres i sommer i Norge, men ble forsinket på grunn av koronakrisen. Den ble i første omgang lansert i Storbritannia, Irland, Frankrike , Tyskland, Italia, Spania, Østerrike og Sveits. Nå er den altså klar for Norge på tirsdag 15. september 2020. Prisen skal ligge på 69 NOK per måned.

Du finner en nedtelling til lanseringen i Norge på disney.no. Dette inkluderer en mulighet til å forhåndsbestille og få tilgang til tjenesten til rimeligere pris hvis du betaler for hele året.

Dette får du se på Disney

Disney+ kan tilby innhold med varemerker som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. I tillegg skal det dreier seg om egenproduserte filmer, serier og dokumentarer.

Dømt til å mislykkes?

Fordelen med Disney sin tjeneste er lav pris. Problemet er at Disney tilbyr ikke filmer for bredden. Innholdet er først og fremst rettet mot barn og ungdom. Her er det mange filmer om superhelter, tegnefilmer og filmer fra Star Wars-serien. Ikke akkurat fristende for vanlige folk. Hva mener du? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *