Disney pluss er nå lansert i Norge!

Disney lanserer ny strømmetjeneste over hele verden. Har konkurrentene grunn til å være bekymret?

Les også: Filmstrømmetjenester

Nå er tjenesten også tilgjengelig i Norge. Disney har virkelig slått på stortrommen med denne lansering med påkostede reklamekampanjer.

Endelig klar for Norge!

Tjenesten skulle egentlig lanseres i sommer i Norge, men ble forsinket på grunn av koronakrisen. Den ble i første omgang lansert i Storbritannia, Irland, Frankrike , Tyskland, Italia, Spania, Østerrike og Sveits. Nå er den altså klar for Norge.

Du kan klikke på en lenke øverst på disney.no for å registrere deg. Prisen er 69 NOK per måned eller 689 NOK for hele året.

Dette får du se på Disney

Disney+ kan tilby innhold med varemerker som Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. I tillegg skal det dreier seg om egenproduserte filmer, serier og dokumentarer.

Er tilbudet for smalt?

Fordelen med Disney sin tjeneste er lav pris. Problemet er at Disney tilbyr ikke filmer for bredden. Innholdet er først og fremst rettet mot barn og ungdom. Her er det mange filmer om superhelter, tegnefilmer og filmer fra Star Wars-serien. Ikke veldig fristende for folk flest. Hva mener du? Legg gjerne inn en melding i kommentarfeltet under denne artikkelen.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *