CryptoPrevent beskytter PC-en din mot angrep

Verden har i løpet av 2017 sett to kraftige dataangrep i form av ransomware. Sikkerhetseksperter advarer mot nye angrep. Det finnes heldigvis programmer som kan brukes til å beskytte PC-en din mot slike angrep.

Les også: Omfattende dataangrep
CryptoPrevent er gratis

CryptoPrevent er et program som er utviklet for å beskytte PC-en din mot ransomware. Programmet overvåket filer og mapper og ser etter spesielle infeksjonsmetoder og eventuelle lanseringssteder og blokkerer ransomware-infeksjoner.

CryptoPrevent bruker en kombinasjon av forskjellige metoder, for eksempel whitelist og blacklist, adferdsoppagelse og blokkering av bestemte skadelige programmer. Det bruker over 4000 regler for å beskytte PC-en mot angrep.

Du kan velge beskyttelsesnivå under installasjonen, men du kan velge standardnivå (default). Dette nivået beskytter en rekke kritiske mapper og filer, og blokkerer kjente skadevarer.

Dette programmet skal ikke komme i konflikt med eventuelle andre antivirusprogrammer slik at du ikke trengere å avinstallere noen av sikkerhetsprogrammene du bruker fra før av.

Last ned

Du finner CryptoPrevent på foolishit.com. Det støtter Windows XP, Vista, Windows 7, 8.1 og Windows 10. Programmet finnes i tre utgaver. Du finner nelastingslenken (Download) under Free Edition. Det kan nevnes at CryptePrevent er nylig blitt lansert i ny og forbedret versjon – les mer på foolishit.com.

  • Free Edition har grunnleggene beskyttelse mot ransomware: Pris: gratis.

  • Premium Edition tilbyr avanserte funksjoner, inkludert beskyttelse mot Honeypot-angrep og KillEmAll-verktøy, samt en mulighet til å skreddersy programmet. Pris: 15 USD (120 kroner) per år.

  • Premium Edition tilbyr de samme funksjonene som den andre Premium-utgaven, men har en annen betalingsmodell. Pris: 20 USD (140 kroner) for lisens i ett år.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *