Den store Windows-oppdateringen lar vente på seg

Den foreløpig siste store oppdateringen for Windows er Windows 10, altså Creators Update, ble lansert i april 2017, men det er fortsatt mange som ikke har fått den. Vi viser deg hvordan du får tak i den.

Les også: Windows 10 Creators Update

Microsoft bestemte seg for å rulle ut den store oppdateringen i sakte tempo, såpass sakte at fem måneder etter lansering er det ganske mange brukere som har fortsatt ikke fått den.

Selskapet AdDuplex har overvåket installasjon av Windows 10 Creators Update og i juli 2017 var det kun 50 prosent av Windows 10-brukere som hadde fått den og per i dag er det fortsatt 34,4 prosent av Windows 10-brukere som ikke har fått den store oppdateringen.
Sjekk om du allerede har fått den

Du kan sjekke om du har fått den store oppdateringen ved å åpne søkevinduet i Windows, skrive winver i søkevinduet og trykke på Enter-tasten. Hvis du ser Versjon 1703 har du allerede fått den siste store uppdateringen. Hvis du for eksempel ser Versjon 1603 (eventuelt et lavere tall) har du ikke fått den siste store oppdateringen.

Slik får du tak i den!

Har du prøvd Windows Update, men den store oppdateringen er likevel ikke tilgjengelig? Du kan eventuelt prøve senere eller du kan installere Windows 10 Creators Update ved å besøke microsoft.com og starte Update Assistant (last ned og kjør filen Windows10Upgrade28085.exe).

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *