Har du ikke fått «Creators Update»? Slik får du tak i den!

Den siste store oppdateringen for Windows 10 ble lansert i april 2017, den såkalte Creators Update, men det viser seg at en ganske stor del av Windows 10-brukere har fortsatt ikke fått den på sine PC-er.
Les også: Windows 10 Creators Update

En del av forklaringen ligger i at Microsoft hadde ikke tenkt å gjøre den store oppdateringen tilgjengelig for alle med en gang, men rulle ut oppdateringen over tid.

Over halvparten har ikke fått den

Ifølge tall fra selskapet AdDuplex har 58.3 prosent av Windows 10-brukere fortsatt Anniversary Update (den forrige oppdateringen), og at kun 35.7 prosent har fått Creators Update. Rundt 4.1 prosent har Windows 10 1511 (oppdatering fra november) og 1.5 prosent kjører fortsatt den originale Windows 10, altså uten noen av de store oppdateringene.

Har du fått Creators Update?

Du kan sjekke dette ved å åpne søkevinduet i Windows, skrive winver i søkevinduet og trykke på Enter-tasten. Hvis du ser Versjon 1703 har du allerede fått den siste store uppdateringen. Hvis du for eksempel ser Versjon 1603 (eventuelt et lavere tall) har du ikke fått den siste store oppdateringen.

Les også: Den store Windows-guiden

Slik får du tak i Creators Update

Før du setter i gang bør du ta sikkerhetskopi av viktige filer – les mer i vår guide. Du kan installere Windows 10 Creators Update ved å besøke microsoft.com og starte Update Assistant (last ned og kjør filen Windows10Upgrade28085.exe).

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *