Slik får du invitasjon til Clubhouse!

Clubhouse er en tjeneste som ligner på Twitter, men er basert på lyd.

Les også: Twitter-guiden

Til tross for at tjenesten startet for rundt ett år siden, at den foreløpig fungerer kun på iPhone, pluss at du trenger en invitasjon for å bli medlem, har denne tjeneste blitt svært populær på kort tid.

Clubhouse

Du finner tjenesten på joinclubhouse.com, men for å bli medlem trenger du altså å bli invitert av noen som allerede er blitt medlem.

Clubhouse er altså en tjeneste som kan brukes til å dele lyd, for eksempel direktesendt podkast. Det dreier seg ikke om video, kun lyd. Det er mange som mener dette er en utmerket måte å kommunisere på i koronakrisen.

Denne tjenesten gjør deet mulig å opprette forskjellige rom hvor opptil 5 000 personer kan prate i det samme rommet. Et rom kan være privat eller åpent. Et Clubhouse-rom opprettes på midlertidig basis i den forstand and hvis alle personene forlater et rom forsvinner dette rommet.

Den største svakheten med Clubhouse er at den mangler moderering. Det dukker dessverre opp negative og nedsettende ytringer som gjør tjenesten mindre attraktiv.

Slik skaffer du deg invitasjon

Ifølge en journalist fra Aftenposten kan du skaffe deg invitasjon ved å last ned og installere appen, reservere brukernavn og rett og slett vente på å bli invitert. Da har du meldt din interesse og det skal visstnok ikke ta lang tid før du mottar invitasjon fra en annen Clubhouse-bruker.

Store planer

Clubhouse har på et senere tidspunkt planer om å åpne opp tjenesten til alle, også brukere med Android-enheter.

Kilder: NRK, howtogeek.com, joinclubhouse.com, aftenposten.no

You may also like...

1 Response

  1. Nick sier:

    Clubhouse virker som et spennende konsept! Jeg gleder meg til å prøve det når jeg omsider får tak i en invitasjon til tjenesten 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.